Κατηγορία:ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ Ι.ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ (ΔΟΥΣΙΚΟΥ)

ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

1. Με τη βοήθεια του Θεού ολοκληρώθηκαν και φέτος οι Συναντήσεις Νέων και Νέων Οικογενειών της Ενοριακής μας Συντροφιάς του Ι.Ν. Μεγ. Αγίου Γεωργίου Λαρίσης, που πραγματοποιούνται κάθε δεύτερη Κυριακή το απόγευμα στον Ιερό μας Ναό. Στις φετινές μας συναντήσεις ο πνευματικός πατέρας Αρχιμ. Νικηφόρος Κοντογιάννης ανέλυε το βιβλίο της Π.Δ.”ΠΑΡΟΙΜΙΑΙ”, μέσα από το οποίο ο λόγος του Θεού μας διδάσκει τρόπους πνευματικής ζωής, ψυχολογίας, κοινωνιολογίας, παιδαγωγικής και για πολλά άλλα θέματα δια των οποίων ενδυναμώνεται ο άνθρωπος στον αγώνα κατάκτησης της αρετής.
2. Πρώτα ο Θεός, το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019 η Ενοριακή Νεανική μας Συντροφιά θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Ι.Μονή του Αγίου Βησσαρίωνα (Δούσκου) στην Πύλη Τρικάλων. 

3. Ως τόπος αναχώρησης ορίζεται ο Ιερός μας Ναός του Μεγαλομ.Αγ.Γεωργίου Λαρίσης, και ώρα η 10:00π.μ. Για την  μετακίνηση θα χρησιμοποιηθούν τα Ι.Χ. που ο καθένας διαθέτει. Όσοι δεν έχουν μέσο μετακίνησης ας μας τηλεφωνήσουν έγκαιρα. Οι ενδιαφερόμενοι, για υπόλοιπες πληροφορίες εγγραφής, μετακίνησης, γεύματος, επιστροφής κ.λ.π., μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 6988626373, 6932248746, 6974201403.

Πηγή φώτο: www.diakonima.gr

ΔΕΙΤΕ ΧΑΡΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ:                                                 

  Δείτε ΕΔΩ πληροφορίες για την Ι.ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ (ΔΟΥΣΙΚΟΥ)

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΈΝΩΝ ΕΤΏΝ ΔΕΙΤΕ στην αρχειοθήκη της ιστοσελίδας μας ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ  και ΦΩΤΟ ΕΔΩ  (116/2018, 55/2017, 24/2010, 17/2015)   

Δείτε τα ΒΙΝΤΕΟ  με τις Συναντήσεις Νέων και Νέων Οικογενειών στην αρχειοθήκη της ιστοσελίδας μας ΕΔΩ.

Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ  με τις ποικίλες Εκδηλώσεις της Ενοριακής μας Συντροφιάς στην ιστοσελίδα μας ΕΔΩ.

Δείτε τις Δραστηριότητες της Ενοριακής μας Συντροφιάς στην ιστοσελίδα μας ΕΔΩ.

0