ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΣΥΣΣΙΤΙΩΝ

(Eπιτρέπεται η λήψη ή η δημοσίευση μέρους ή όλου του περιεχομένου των διαφόρων θεμάτων που καταχωρούνται στην παρούσα ιστοσελίδα μας με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή λήψης αυτών  www.galilea.gr)

Στον Ιερό Ναό μας πραγματοποιείται Εθελοντική Διακονία Συσσιτίων

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

  1. Η Ενορία μας, εφαρμόζοντας τον λόγο του Κυρίου μας “ἐπείνασα γάρ, καὶ ἐδώκατέ μοι φαγεῖν, ἐδίψησα, καὶ ἐποτίσατέ με” (Ματθ.25,35), συγκρότησε μια μεγάλη ομάδα εθελοντών που συνεργάζονται και προσφέρουν δωρεάν στα συσσίτια του Ιερού Ναού μας φαγητό, ψωμί, κρέας, φρούτα, πίτες, γαλακτοκομικά προϊόντα και πλήθος υπολοίπων αγαθών στους αδερφούς μας, που τα έχουν ανάγκη. Με αυτόν τον τρόπο πάνω από 180 συνάνθρωποί μας, ενορίτες και μη, Έλληνες και αλλοδαποί, λαμβάνουν καθημερινά μαγειρεμένο φαγητό μέσα από τα συσσίτια του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου Λαρίσης.
  2. Στην ενοριακή μας αυτή διακονία συμμετέχουν 70 άτομα-μέλη και 160 συνεργαζόμενες οικογένειες, που προσφέρουν καθημερινά με αγάπη τις δικές τους ζεστές μερίδες φαγητού που μαγειρεύουν στο σπίτι τους.
  3. Πολύτιμη είναι και η συνεισφορά στην ενορία μας των τοπικών φορέων της πόλεως μας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λαρισαίων, του Στρατού Ξηράς, της Αεροπορίας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, πολιτιστικών συλλόγων, πολυκαταστημάτων, κρεοπωλείων, ιχθυοπωλείων, φούρνων, εστιατορίων και ζαχαροπλαστείων, εντός και εκτός της πόλεώς μας, που συνεισφέρουν είτε καθημερινά, είτε περιστασιακά, προσφέροντας ο καθένας με τα δικά τους ανάλογα προϊόντα.
  4. Έτσι όλοι αυτοί οι εθελοντές που συνεργάζονται αφιλοκερδώς με την ενορία μας, δημιουργούν μια μεγάλη ομάδα, η οποία εργάζεται σε καθημερινή βάση και προσφέρει πλούσια καθημερινά γεύματα στους έχοντες ανάγκη αδερφούς μας.
  5. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Ιερού Ναού: 2410-280569.

 

ΑΓΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΑΣ

 

 

ΜΕΛΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

 

ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΓΗΤΟΥ
                                ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΓΗΤΟΥ

 

 

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΑΓΗΤΟΥ

ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΦΑΓΗΤΟΥ

 

 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΑΓΗΤΟΥ

ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΑΓΗΤΟΥ

 

 

0