ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

(Eπιτρέπεται η λήψη ή η δημοσίευση μέρους ή όλου του περιεχομένου των διαφόρων θεμάτων που καταχωρούνται στην παρούσα ιστοσελίδα μας με την προϋπόθεση ότι θα αναφέρεται η πηγή λήψης αυτών  www.galilea.gr)

  1. Ενοριακό Φαρμακείο.Στον Ι.Ναό μας υπάρχει Μηχανισμός Αυτόματης Απινίδωσης και φυσικά μπορεί κανείς να έχει πρόσβαση στο μηχανισμό αυτό τις ώρες που  ο Ι.Ναός μας είναι ανοικτός. (περίπου 7:30-10:00 π.μ. και 4-9 μ.μ.)
  2. Καθημερινά λειτουργεί και το Ενοριακό Φαρμακείο από το οποίο όποιος έχει ανάγκη μπορεί να προμηθευτεί κάποιο φάρμακο που βρίσκεται προς διάθεση. Τα φάρμακα (όχι ληγμένα) που συγκεντρώνουμε, είναι από δωρεές ή προσφορές των ανθρώπων. Μέχρι σήμερα έχουμε συγκεντρώσει περισσότερα από 8.000 Φαρμακευτικά σκευάσματα τα οποία διαθέσαμε στους έχοντες ανάγκη ανθρώπους ή στο Κοινωνικό Ιατρείο.
  3. Ακόμη το Φαρμακείο διαθέτει και διάφορα είδη Ιατρικής Υγιεινής και Υλικά (στρώματα κατάκλισης, αναπηρικά καροτσάκια, νεφελοποιτή, περπατούρες, πατερίτσες, νάρθηκες κ.α) τα οποία δανείζει στους έχοντες ανάγκη.
  4. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο της υπευθύνου κ.Κων.Μέγα 6932248746  ή του Ιερού Ναού 2410280569 ή του π.Νικηφόρου 6945353959.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Νο 117 στήν ΑΡΧΕΙΟΘΗΚΗ της σελίδας μας.

Translate »