Πρωτοβουλία Νέων
Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Λαρίσης
Βρίσκεστε στη σελίδα: Νέα
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

21/1/2013 Πίτα των Νεανικών Εκπομπών

Πίτα των Νεανικών Εκπομπών της Εκκλησιαστικής Ραδιοφωνίας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης

Με πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, Βυζαντινά τραγούδια και πολλές εόρτιες ευχές έκοψαν την πίτα τους το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 το απόγευμα, οι νέοι του Εκκλησιαστικού Ραδιοφώνου της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου που εκπέμπει στους 96,3 μεγακύκλους των Fm και τροφοδοτούν πνευματικά τους πολυάριθμους ακροατές τους.

Οι νέοι της Εκκλησίας ένωσαν τις φωνές τους, οργανώθηκαν συστηματικά για να έχουν περισσότερο δυναμική την παρουσία τους μέσα στα ερτζιανά κύματα, τούτη τη χρονιά ώστε με υπευθυνότητα και φόβο Θεού αλλά και απέραντο σεβασμό προς τους ακροατές τους να συνεχίσουν το Θεάρεστο έργο που τους έχει αναθέσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, που είναι και ο εμπνευστής του έργου αυτού.

Μετά την αγιοβασιλόπιτα οι νέοι ευχαρίστησαν ζωντανά και τους ευγενείς ακροατές τους αλλά και τους υπολοίπους συναδέλφους τους στην διακονία του Εκκλησιαστικού Ραδιοφώνου, άνδρες και γυναίκες μικρούς και μεγάλους για τη θαυμάσια προσφορά τους στο έργο της κατηχήσεως του λαού του Θεού, μια προσπάθεια που διεξάγεται εντελώς εθελοντικά και μέσα από το περίσσευμα της καρδίας τους!

Πατώντας πάνω στην εικόνα δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Δείτε περισσότερα... από Νέα

Web developement & design: QV-WEB