Πρωτοβουλία Νέων
Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Λαρίσης
Βρίσκεστε στη σελίδα: Νέα
Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018

21/5/2011 ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ 5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011


ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ Ι. Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΔΟΥ  5 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011










Την Ενορία του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, στην παλαιά εθνική οδό, επισκέφθηκε τούτες τις ημέρες ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, προκειμένου να δει από κοντά τις εργασίες επέκτασης και ανακαίνισης του Ιερού Ναού.
Θαύμασε πραγματικά την προσπάθεια και ευλόγησε από καρδιάς τους κόπους και τους μόχθους του Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Νικηφόρου Κοντογιάννη και των ευγενών συνεργατών όλου του ενοριακού έργου.
Την ημέρα της δεντροφύτευσης του προαυλείου χώρου της Εκκλησίας, φύτευσε συμβολικά δύο κυπαρίσσια, εκατέρωθεν της εισόδου της πλατείας του Ιερού Ναού, και συνεχάρη τους νέους και τις νέες της ενορίας και γι’ αυτή τους την προσπάθεια, αλλά και για τη νεανική και κατηχητική τους προσφορά μέσα στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου.
Ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τις αίθουσες των κατηχητικών συνάξεων, έτσι όπως διαμορφώθηκαν μετά την ανακαίνιση του Ιερού Ναού καθώς και τον υπόγειο Ιερό Ναό του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου του Νεοφανούς.
Εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από το άριστα οργανωμένο και πολύ χρήσιμο στις μέρες μας, παντοπωλείο της Ενορίας, όπου ο κάθε πτωχός συμπολίτης μας μπορεί να πάρει κάτι για το τραπέζι του και κυρίως με την ιματιοθήκη των ενδεών αδελφών και την αίθουσα διδασκαλίας ραπτικής για τα νέα κορίτσια της Ενορίας.
 

Δείτε περισσότερα... από Νέα

Web developement & design: QV-WEB